Kako očistiti roštilj ili šporet za nekoliko sekundi

Sunčani dani, makar i zimi, idealni su za kuvanje kotlića ili roštiljanje u dvorištu ili na terasi ili na balkonu.

Čist hedonizam za dušu, telo i stomak. A od mirisa sveže pečenog mesa zavidiće vam i komšiluk.

Nema bolje kombinacije kada se na rešetku „baci“ red mesa, red povrća i na kraju red sečenog hleba ili lepinja.

Ipak, na kraju se dolazi do momenta kada se svi „prave ludi“ ili jednostavno „moraju hitno da krenu kući“, ostavljajući vas sa noćnom morom: čišćenjem rešetke od roštilja!

Svakako je svima uvek najjednostavnije zagrejati rešetku, obrisati je parčetom novinskog papira i ostaviti je do sledećeg pečenja. Neko nađe vremena i očisti je sa sodom bikarbonom ili crvenim lukom.

Ali, kada ste poslednji put temeljno očistili svoj roštilj ili rešetku?

Dobri saveti zlata vrede!

kako očistiti roštilj

Mi vam predstavljamo novi proizvod na tržištu: „ACCIAIO“!

Sredstvo za čišćenje čelika – aktivna pena u spreju sa odmašćujućim dejstvom za šporete i roštilje.

Čišćenje roštilja ili masnog šporeta ne mora više biti noćna mora. Ovim proizvodom ćete odstraniti masnoću i neugodne mirise brzo i lako. ACCIAIO je pogodan i za površine od nerđajućeg čelika.

Naprskajte površinu za čišćenje sa rastojanja od 15-20 cm formirajući ravnomeran sloj.

Za samo nekoliko sekundi uklonite nastalu penu suvom i čistom krpom. Ako je potrebno, isperite je.

Ukoliko budete želeli da proizvod koristite na površinama od nekog drugog materijala, prethodno ga testirajte na maloj površini.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment