Kako očistiti roštilj ili šporet za nekoliko sekundi
Sunčani dani, makar i zimi, idealni su za kuvanje kotlića ili roštiljanje u dvorištu ili na terasi ili na balkonu.
Čist hedonizam za dušu, telo i stomak. A od mirisa sveže pečenog mesa zavidiće vam i komšiluk.
Nema bolje kombinacije kada se na rešetku „baci“ red mesa, red povrća i na kraju red sečenog hleba ili lepinja.
Ipak, na kraju se dolazi do momenta kada se svi „prave ludi“ ili jednostavno „moraju hitno da krenu kući“, ostavljajući vas sa noćnom morom: čišćenjem rešetke od roštilja!
Svakako je svima uvek najjednostavnije zagrejati rešetku, obrisati je parčetom novinskog papira i ostaviti je do sledećeg pečenja. Neko nađe vremena i očisti je sa sodom bikarbonom ili crvenim lukom.
Ali, kada ste poslednji put temeljno očistili svoj roštilj ili rešetku?
Dobri saveti zlata vrede!

Mi vam predstavljamo novi proizvod na tržištu: „ACCIAIO“!
Sredstvo za čišćenje čelika – aktivna pena u spreju sa odmašćujućim dejstvom za šporete i roštilje.
Čišćenje roštilja ili masnog šporeta ne mora više biti noćna mora. Ovim proizvodom ćete odstraniti masnoću i neugodne mirise brzo i lako. ACCIAIO je pogodan i za površine od nerđajućeg čelika.
Naprskajte površinu za čišćenje sa rastojanja od 15-20 cm formirajući ravnomeran sloj.
Za samo nekoliko sekundi uklonite nastalu penu suvom i čistom krpom. Ako je potrebno, isperite je.
Ukoliko budete želeli da proizvod koristite na površinama od nekog drugog materijala, prethodno ga testirajte na maloj površini.