SMACCHIATORE odstranjivač masnih fleka

459,00 дин.

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 1 ocene kupca
(1 recenzija korisnika)

U trenutku u kome shvatite da ste se upravo isflekali, dobro je imati pouzdanog saveznika, zar ne? „SMACCHIATORE“ odstranjivač masnih fleka je preparat u spreju koji će svaku vašu masnu fleku za nekoliko sekundi pretvoriti u beli prah. On omogućava suvo odstranjivanje fleka, deluje trenutno, a fleka nestaje četkanjem za nekoliko sekundi.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača i podložni su promenama.

Opis

Pre upotrebe bočicu dobro promućkajte. Jednostavnim, kružnim pokretima nanesite sprej na masnu fleku, a pri tome bočicu držite na razdaljini od 15-20 cm od tretirane površine. Nakon 5 minut kada se sve osuši, pojaviće se beli prah. Njega odstranite laganim pokretimina četke ili krpe.

U slučaju da je masna fleka nastala od velike količine masnoće, ponovite postupak.

Preparat nemojte koristiti u prisustvo otvorenog plamena, niti izvora toplote. Provetrite prostoriju nakon dužeg korišćenja. Nemojte ga koristiti na krznu, koži ili tkaninama sa gumom i plastikom. Napravite test probu na skrivenom delu kada želite da tretirate osetljive i obojene tkanine.

Dodatne informacije

Težina 0.21 kg

1 recenzija za SMACCHIATORE odstranjivač masnih fleka

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Đorđe

    Odlično skida masne fleke sa odeće.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment