“FORNO” – Sredstvo za čišćenje rerne sa odmašćujućim dejstvom aktivne pene

299,00 дин.

Čišćenje rerne za većinu nas je dosadan i naporan posao. Ali, ne mora više biti tako, jer “FORNO” SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE RERNE vrlo lako odmašćuje ostatke hrane u svakoj rerni. To je aktivna pena pogodna za uklanjanje bilo kakvih skorelih ostataka iz rerne, sa šporeta, roštilja ili grilova.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača i podložni su promenama.

Opis

Pre upotrebe proizvoda obavezno proverite da vam rerna nije uključena, tačnije uverite se da je rerna hladna. Usmerite mlaz na zidove, a zatim poprskajte zidove tako da ne dođe do curenja kapljica. To ćete najlakše obaviti ako sadržaj spreja nanostite po malo. Obično je dovoljno nanošenje  od oko 10 sekundi. Ne prelazite propisane količine da biste izbegli mogućnost akumulacije zapaljivih gasova. Kada ovaj postupak završite, vrata rerne ostavite otvorena oko 30 minuta. Nikako ne uključujte rernu za to vreme. Nakon toga, prebrišite rernu krpom. Provetrite prostoriju odmah nakon tretmana. Bocu zaštititi od smrzavanja.

Dodatne informacije

Težina 0.405 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju ““FORNO” – Sredstvo za čišćenje rerne sa odmašćujućim dejstvom aktivne pene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment